Тантра парти

Домъчня ли ви вече за Тантра Парти? 😉
По традиция събираме нашата общност за един незабравим празник!
Поканени са всички от нашето общество и приятели!!! 🙂
Елате сами или с партньор.
ВАЖНО: това НЕ Е оргия, суинг парти или секс фест!!!
Ние, човешките същества, се нуждаем от докосване и свързаност – няма съмнение. Загриженото, одобреното, извършено в съгласие докосване е добро за нас, благотворно е за нашето тяло, сърце и дух.
Благотворно е за правилното функциониране на кръвоносната система, нервната система, за емоционалното ни здраве, за способността ни да се доверим и да се свързваме с другите, да уважаваме и да се грижим за себе си.
То изгражда нашата креативност, чувство за сигурност и комфорт и в следствие на това не изпитваме болезнените форми на нужда.
И когато го комбинираме с осъзната сексуална енергия, ние хората, имаме капацитета да достигнем високи духовни нива.
Енергийното парти е… уъркшоп!
Осъзнатото докосване е естествено, НО уменията, които правят това възможно, интимно, пълно с радост, трябва да се научат.
Това са умения за комуникация, за поставяне на граници, изразяване на това, което искаме с въпрос, отговаряне с „да“ и „не“ с любезност и яснота.
Всъщност отваряме пространство на нашето парти за свързаност и докосвания, такива, каквито искаме, практикувайки здравословни граници, където сексуалната енергия е добре дошла.
Започваме с кръг за сближаване, около час, за уточняване на правилата и въвеждащи игри, за да се почувства всеки комфортно.
Учим се на комуникация и умения за граници по сърдечен, забавен и игрив начин, и сексуален – ако искаме.
Тогава отваряме кръга за осъзнато творене!
– не е необходимо да си в контакт с никой, с който не искаш;
– без сексуални действия;
– без обмен на физически усещания;
– без алкохол и дрога;
– няма докосване без съгласие;
– без телесни оргазми;
– голотата е възможна, но не е задължителна.
На партито ще се учим на:
– Яснота и увереност.
– Граници и комуникация.
– Комфорт, подкрепа и окуражаване.
– Тайната да желаете и да се чувствате свободни в чувственото докосване.
– Свободата да променяте желанията си и да си тръгнете във всеки един момент.
Уменията, които ще придобиете на енергийното тантра парти, можете да използвате в ежедневния си живот. Когато границите и съгласието са налице, всяка връзка е лесна.
Може да доведете партньора си или да срещнете нови хора, да се наслаждавате на общите взаимоотношения, да докосвате, да бъдете докосвани, да се забавлявате, да практикувате „да“ и „не“ и всичко това да направите в едно сигурно и безопасно пространство.

За водещите:

ДЕВА МУКТА е фасилитатор и терапевт в областта на Тантра и Свещената Сексуалност, основател на Българска Асоциация по Тантра. Върви по пътя на Тантра и личностното развитие от 8 години. Пътешественик и ученик на живота, изучавала Тантра, деарморинг, Колелото на Съгласието на д-р Бети Мартин и още различни методи на лечение и консултиране, работа с тялото, изследване на травмите, невропсихология.

МИЛЕНА е създател на Живѣда. От 2009 година води индивидуално и групово хора по пътя към личностното им развитие чрез методите на Тантра, хюман дизайнаюрведапречистване на телатадихателни упражненияген ключовемедитативна регресиявастутотална биология.

Моля, елате 15 минути по рано. Затваряме вратите точно в 18:45 часа.
Елате в удобно облекло.

Само с предварителна регистрация чрез и-мейл на grypho@inet.bg.

Регистриралите се ще бъдат информирани за мястото на събитието.

Начало:
28.02.2021 – 18:30 ч

Цена:
Самостоятелно: 60 лв.
За двойка 100 лв.

Начини на плащане:
– Револют на мобилен +359889606404
– PayPal: https://www.paypal.com/paypalme/jiveda
– Еpay – https://www.epay.bg – КИН 8493309065, мобилен 0889606404, мейл grypho@inet.bg

Краен срок за записване: 25.02.21