МЪЖЪТ + ЖЕНАТА ИНТИМНО

Месец след месец ние, хората, сме подложени на обстоятелства – различни, обстоятелства, променящи модели и установен начин на живот. Месеци наред ние сме в изолация.
Това се отрази на взаимоотношенията ни.
Как да ги излекуваме?
Как да използваме ситуацията в наша полза?
Как да успеем да се „нагласим“ според обстоятелствата и да добруваме, да сме заредени с енергия, разбирателство, радостно веселие, интимност?
Как да сме щастливи, днес, сега, тук?Е, в този еднодневен уъркшоп ще се учим как да регулираме взаимоотношенията си в днешното специфично, ново време. С човека до нас – съпруг, партньор, приятел, колега, роднина.
Как да вложим в тях усещане, което е всъщност истинската ИНТИМНОСТ. Как през усещанията на тялато и познание на основните енергийни потоци на мъжът и жената да постигнем удовлетворение.
От общуването, от интимността в него, и оттам от цялото ни ежедневие.

Програма:

10:00-13:30:
1. „Танцът на сетивата“ – практика за осъзнато докосване
2. “ Четирите елемента“ – практика за видовете докосвания

13:30-14:30 – Обедна почивка

14:30-18:00:
3. “ Центърът на силата“ – практика за освобождаване на тялото от емоционални натрупвания
4.“ Играта на СТОЛА“ – практика за вътрешна сила
5. „Четирите енергии“ – вписване в тялато на основните енергетики и практикуването им

18:00-18:30 – почивка

18:30-22:30 – Тантра парти – тържество на сетивата, веселие, танци, осъзнато докосване в безопасна среда с правила и споразумения (отворено за външни лица)

ВОДЕЩИ:
Deva Mukta е фасилитатор и терапевт в областта на Тантра и Свещената Сексуалност, основател на Българска Асоциация по Тантра. Върви по пътя на Тантра и личностното развитие от 8 години. Пътешественик и ученик на живота, изучавала Тантра, деарморинг, Колелото на Съгласието на д-р Бети Мартин и още различни методи на лечение и консултиране, работа с тялото, изследване на травмите, невропсихология. За повече информация: www.deva-mukta.com

Милена е създател на Живѣда (https://jiveda.wordpress.com). От 2009 година води индивидуално и групово хора по пътя на откриване на предназначението им и личностното им развитие чрез методите на Тантра, хюман дизайн, пречистване на телата, дихателни упражнения, ген ключове, медитативна регресия и др.

Кога: 28.02.21 – 10:00 – 22:30 ч

Уъркшопът ще се проведе на живо – местата са ограничени. Записалите се, ще получат адрес.

Цена:
Уъркшоп + парти – 120 лв (220 лв за двойки)
Тантра парти за външни лица – 60 лв (за участниците в уъркшопа е безплатно)

Начини на плащане:
– Револют на мобилен +359889606404
– PayPal: https://www.paypal.com/paypalme/jiveda
– Еpay – https://www.epay.bg – КИН 8493309065, мобилен 0889606404, мейл grypho@inet.bg

Краен срок за записване: 25.02.21

Записването е само чрез е-мейл: grypho@inet.bg