Тантра Вечер

Това е кратък ежемесечен уъркшоп, на който ние всички ще създаваме и поддържаме игриво, весело и чувствено пространство, за да усещаме, развиваме и надграждаме енергията си.

Какво е енергията? Имаме ли я в изобилие или искаме да сме по-енергични?
Грижим ли се за нея така, както за тялото си?
А какво би било, ако поне веднъж месечно я поддържаме и раздвижваме, даваме й цвят, посока и страст? Как би протекъл нашият месец, ако отворим сетивата си и се заредим с позитивизъм, любов и усещане, към нас самите и околните?

Ние от “Българска Асоциация по Тантра” искаме да ви подарим тези няколко часа всеки месец, само за вас и специано за вас!
За да имате място, където да поддържате телата и душите си, да се грижите за вас, да градите и надграждате себе си с много любов, веселие, усещания, сензитивност и настроение.
Едно уютно, безопасно кътче, където да се срещаме, общуваме и ръка за ръка да вървим по пътя на щастието… Заедно!

❤️

ДВЕ ВОДЕЩИ, ВЕДНЪЖ МЕСЕЧНО, ЧЕТИРИ ЧАСА В ОГЪНЯ НА ТАНТРА

❤️

За водещите:

ДЕВА МУКТА е фасилитатор и терапевт в областта на Тантра и Свещената Сексуалност, основател на Българска Асоциация по Тантра. Върви по пътя на Тантра и личностното развитие от 8 години. Пътешественик и ученик на живота, изучавала Тантра, деарморинг, Колелото на Съгласието на д-р Бети Мартин и още различни методи на лечение и консултиране, работа с тялото, изследване на травмите, невропсихология.

МИЛЕНА БОКОВА е създател на Живѣда. От 2009 година води индивидуално и групово хора по пътя към личностното им развитие чрез методите на Тантра, хюман дизайнаюрведапречистване на телатадихателни упражненияген ключовемедитативна регресиявастутотална биология.

Начало:
21.12.2019 – 16:00 ч

Къде:
Мястото ще бъде обявено само на предварително записалите се.

Условия:
За мъже: 60 лв
За жени: 50 лв (отстъпката в цената е за жени, редовно участващи в събития от програмата ни за жени)
За двойки: 80 лв

САМО С ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗАПИСВАНЕ!

За повече информация и записване:
Милена Бокова – grypho@inet.bg, 0889 606 404